Новини

ДО ФЕНОВЕТЕ

Скъпи приятели,
 
Благодарим Ви за подкрепата и за всички приятни мигове през последните 16 години, които споделихте с нас и най-големия футболен турнир за приятели в България.
 
След 16 поредни издания, много футболни емоции, безброй мачове и още повече попадения, искаме да споделим, че през предстоящото лято на 2019 г. няма да се проведе традиционното издание на Каменица Фен Купа. Ние в Каменица винаги сме се стремели да предоставяме качествени изживявания на всички фенове. Затова в момента работим усилено за създаването на нова и подобрена платформа за емоционални изживявания, която да предложим на почитателите на Каменица и всички бирени любители.
 
Водени от общата ни любов към футбола, за тези 16 години заедно с Вас, нашите приятели, посетихме всички областни градове на България, справихме се с природните стихии, загърбихме клубните страсти, минахме през Уембли, Маракана и Камп Ноу, построихме заедно футболни терени и сбъдвахме футболни мечти.
 
Благодарим Ви за всичко това! Сигурни сме, че турнирът на феновете ще продължи да ни обединява и искрено се надяваме скоро отново да се срещнем по футболните терени на България с любимата игра.
 
Екипът на Каменица Фен Купа