Новини

Фен Купа 2018 ще се вихри под тепетата този уикенд в компанията на много футболни легенди

Наздраве за футболните моменти с приятели! Феновете от Пловдив и Пазарджик ги очакват много приятни емоции този уикенд, по време на втория регионален полуфинал на Каменица Фен Купа 2018. Над 100 отбора от двете области се включиха в квалификациите. Най-добрите 32 от тях ще се надиграват на 28 и 29 април на игрищата в младежки спортен център „Гребна база“. Освен регионалната купа и любовта на своите съграждани, отборът на първо място ще спечели квота за националните финали на турнира, които ще се проведат през септември.

Фен Купа е израз на любовта към футбола и винаги привлича на терен хората, които споделят тази страст. Турнирът в Пловдив този уикенд няма да е изключение и сред гостите ще бъдат заместник-кметът по „Спорт, младежки дейности и социална политика“ на община Пловдив Георги Титюков, „радостта на народа“ Божидар Искренов, футболната легенда и бивш капитан и треньор на националния отбор Христо Бонев, легендата на ПФК „Ботев“ Петър Зехтински, Атанас Узунов, Александър Александров „Кривия“, Здравко Лазаров и Ясен Петров. Те ще поздравят участниците и ще открият официално турнира в 12:00ч. в събота. След това дербитата от груповата фаза ще продължат до 19:30ч. Името на регионалния шампион ще стане ясно в неделя, веднага след финалния мач, който стартира в 13:00ч.

Футболните легенди ще се включат и в традиционния демонстративен мач по случай откриването. Александър Александров, Здравко Лазаров и Ясен Петров ще поведат отбора на „Пловдивските легенди“ срещу тима на „Каменица“ с капитан Божидар Искренов. Очертава се уникално дерби изпълнено с много атрактивни моменти и огромна доза вдъхновение за участващите отбори.

И тази година Фен Купа заедно със своите партньори ще предложи пълна гама от футболни емоции на посетителите. Паралелно с мачовете край терените ще се провеждат множество забавни игри и предизвикателства с атрактивни награди за най-ловките участници.

Заповядайте и вие, приятели, за да не изпуснете нито един от незабравимите футболни моменти. А междувременно - наздраве за Фен Купа и поредното футболно лято! Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup.