Новини

Фен Купа 2018 в Хасково събра вълци и лисици в една група

Лятото най-накрая дойде, а с повишаването на температурите рязко се повиши и жаждата за красив футбол и студена бира. Седмица след финала на Шампионска лига и две седмици преди старта на Световното, феновете от Хасково, Смолян и Кърджали имат страхотна възможност да утолят своята жажда за футболни емоции. Специално за тях най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели в България ще гостува на градския стадион „Хасково“, където ще се проведе петият регионален полуфинал на Каменица Фен Купа 2018.

Участници в петата регионална надпревара за сезона са най-добрите 32 отбора от трите области. Те успяха да преминат през предварителните квалификации и да се докажат измежду близо 100 приятелски тима. Сега им предстоят два динамични дни (2 и 3 юни), изпълнени с атрактивен футбол и много емоции. Това, ако не е повод за НАЗДРАВЕ – здраве му кажи...

32-та тима полуфиналисти са разделени в 8 групи по 4 отбора. По стечение на обстоятелствата жребият определи в група „Б“ да попаднат „Лисиците“ и „Вълците“. Те ще кръстосат „зъби и нокти“ още в 14:10 ч. в събота. Сред участващите отбори има и бивши регионални шампиони на Фен Купа като „Уефалона“ и „МК Галакси“, чието присъствие е като обещание за високото ниво на футбола, който ще наблюдаваме този уикенд. За веселото настроение допринасят и тимовете с интересни имена като „Shaolinski futbol“, „АФК Халата“, „Без претенции“, „Припек“, „Гръм в рая“, „Кво да Ви кажа“, „Чичовата Слама“ и други изявени хумористи.

Старта на двудневната футболна фиеста на хасковската Фен Купа 2018 ще бъде даден в събота (2 юни), точно в 12:00 ч. от кмета на града Добри Беливанов, придружен от бившия футболист на ПФК „Левски“ Емил Ангелов „Бабангида“. Веднага след откриването, в 12:15 ч. ще се проведе демонстративен мач между футболни ветерани от Хасково и сборен тим на местни журналисти.

И тази година Фен Купа заедно със своите партньори ще предложи пълна гама от футболни емоции на посетителите. Паралелно с мачовете край терените ще се провеждат множество забавни игри и предизвикателства с атрактивни награди за най-ловките участници.

Заповядайте и вие, за да преживеете незабравимите футболни емоции на терен. А междувременно - наздраве за Фен Купа и футболните моменти с приятели! Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup