Новини

ФЕН КУПА идва в Русе!

Русе ликува – Фен Купата царува! Шестият регионален полуфинал на Каменица ФЕН КУПА ще се проведе този уикенд (9 и 10 юни), на стадион „Дунав“ в Русе. Участници в него са 32-та най-силни отбора от Разград, Силистра, Търговище и града домакин.

Полуфиналистите, гостите и приятелите на Фен Купа ще бъдат посрещнати лично от кмета на Русе г-н Пламен Стоилов. Той ще поздрави всички отбори и ще даде официален старт на регионалната надпревара, а след това ще се изяви и като мениджър на отбора на община Русе. Общинският тим ще има честта да се изправи срещу ветераните на ФК „Дунав“ в демо мач по случай откриването. Встъпителната церемония ще започне в 12:00 ч. в събота, а непосредствено след нея, в 12:15 ч., ще стартира и демо-мачът.

След като ветераните и общинарите покажат на какво са способни, ще се развихрят и мачовете от груповата фаза. Те ще се играят през целия съботен ден, а в неделя турнирът ще продължи с директни елиминации.

Преди финалния мач в неделя гореща приятелска битка ще си спретнат фен клубовете на "Дунав" и "Астън Вила"!

Българският фен клуб на "виланите" Bulgarian Lions ще връчи и награда "Най-сърцат защитник". В добавка призьорът ще получи рамкирана картичка с автограф от легендарния бранител Джон Тери!

Името на новия регионален шампион, който ще подпечата билета си за националните финали на Фен Купа 2018, ще стане ясно в неделя, веднага след финалния мач, който започва в 13:00 ч.

И през двата дни на регионалните полуфинали в Русе, партньорите на турнира LEGEA, Telenor, БАМФ и Rexona ще провеждат множество игри и томболи и ще раздават щедри награди на посетителите. Участието в активациите край терените е напълно безплатно, като единственото условие е участниците да са пълнолетни. Традиционно, над 500 гости ще се сдобият с атрактивни призове, вариращи от бирена чаша и футболна топка до оригинална фланелка на „Палермо“, GPS фитнес гривна и 365 литра Каменица за споделяне с приятели.

Заповядайте и вие, за да преживеете незабравимите футболни емоции на терен. А междувременно - наздраве за Фен Купа и футболните моменти с приятели! Снимки и още актуална информация ще намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup