Новини

Футболната фиеста на Фен Купа 2018 ще зарадва бургазлии този уикенд

Френският капитан мореплавател Жак Кусто е казал: „След като веднъж ви омагьоса, морето ви държи в плен на чара си цял живот“. Същото се отнася и за футбола – най-великата игра! В Бургас и Ямбол живеят много фенове, които носят футболния чар в сърцата си, а най-доброто място за тях да изразят и споделят тази своя страст е на терена на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България – Каменица Фен Купа 2018. Наздраве за тези фенове и за предстоящия четвърти регионален полуфинал на Фен Купа 2018, който ще се състои този уикенд на игрищата в спортен комплекс „Каменица Арена“ в Бургас.

Участници в четвъртия регионален кръг са най-добрите 32 отбора от областите Бургас и Ямбол. Те ще спорят за титлата „Регионален шампион“, която ще позволи на един от тях да се класира за националните финали и да продължи по пътя към голямата награда – посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа.

Освен престижния приз и футболната чест, за която ще се борят всички отбори, за мотивацията на полуфиналистите ще се погрижат и звездните приятели на Фен Купа, които ще гостуват на терен. Сред тях ще е легендарният бивш национал Радостин Кишишев, футболният великан Милен Георгиев и цяла група ветерани на „Черноморец“ и „Нефтохимик“.

Церемонията по откриването на бургаската Фен Купа 2018 ще се проведе в 12:00 ч. в събота. След като дадат официален старт на мачовете и пожелаят успех на участниците, Кишишев, Георгиев и останалите приятели на Фен Купа ще демонстрират футболното майсторство на Южното Черноморие в специален демо-мач. Срещата ще противопостави ветераните на „Черноморец“ и ветераните на „Нефтохимик“. Без значение от изхода, емоциите са гарантирани.

Паралелно с мачовете край терените ще се провеждат множество забавни игри и предизвикателства с атрактивни награди за най-ловките участници.

Заповядайте и вие, приятели, за да не изпуснете нито един от незабравимите футболни моменти. А междувременно - наздраве за Фен Купа и поредното футболно лято!