Новини

Наздраве за „Вип Дент“ (Пловдив) – регионален шампион на Фен Купа 2018 за Пловдив и Пазарджик

Наздраве за момчетата от тима на „Вип Дент“ (Пловдив), които успяха да защитят титлата си от миналата година и заслужено вдигнаха регионалната Фен Купа 2018 за областите Пловдив и Пазарджик. С много усилия и малко късмет те реализираха всички „малки моменти“ в играта си и ги превърнаха в един наистина голям успех. Купата на регионален шампион им осигурява място в националните финали на турнира, които предстоят през септември.

Тимът на „Вип Дент“ получи специални поздравления и от футболните легенди Христо Бонев, Петър Зехтински и Божидар Искренов, които им връчиха купата и им пожелаха успех в заключителния етап на Фен Купа 2018. „Тези момчета имат огромен потенциал и ако не знаех, че са любители лесно бих ги объркал с професионални футболисти. Ако всички тимове в националните финали са на тяхното ниво със сигурност ни очаква много красив футбол и много атрактивни моменти“, заяви Божидар Искренов след награждаването.

Второто място в Пловдив остана за момчетата от „Любекс“ (Пловдив). Финалният двубой между тях и шампионите протече с много емоции и безапелационна победа за „Вип Дент“ с 3:0. Първите два гола бяха отбелязани от Димо Станков и Мустафа Мехмедов през първото полувреме. Три минути преди последния съдийски сигнал „Вип Дент“ отново успяха да обезоръжат защитата на „Любекс“ и Димо Станков се разписа още веднъж.

Почетните трето и четвърто място бяха заети от тимовете „СТЕНИМАХОС“ (Асеновград) и „Балканска Гозба“ (Пловдив). За „Най-спортсменски отбор“ беше обявен „ФК Радка куршума“ (Пловдив), заради образцовото си и приятелско поведение на терен. Титлата „Най-добър вратар“ беше присъдена на Атанас Илиев от „СТЕНИМАХОС“, а за „Най-атрактивен състезател“ беше провъзгласен голмайсторът на „Вип Дент“ Димо Станков. Над 300 от посетителите на „Младежки спортен център гребна база“ също се сдобиха с награди от игрите на Фен Купа и партньорите на турнира „БАМФ“, „Telenor” и „LEGEA”. Името на най-големия късметлия е Димитър Костов от Пловдив, който спечели от томболата на „LEGEA” оригинална фланелка на италианския гранд „Палермо“. Наградите за останалите щастливци на терен бяха много разнообразни и чрез томболи и игри на терен бяха спечелени футболни топки, раници и GPS фитнес гривна и др.

Следващият шанс за феновете да се докоснат до емоциите на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България е на 11 и 12 май на стадион „Локомотив“ във Варна. Регистрациите за Фен Купа 2018 продължават с пълна сила за по-голямата част от България. Най-скоро изтича срокът за отборите от Бургас и Ямбол на 8 май, а след това, на 15 май, затварят регистрациите за Смолян, Кърджали и Хасково.

Междувременно - наздраве за всички предстоящи футболни моменти през сезона! Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup