Новини

Последният регионален полуфинал на ФЕН КУПА 2018 пристига в Габрово

Този уикенд предстои да разберем кой любителски отбор ще е шампион на Габрово, Ловеч и Велико Търново. 

Турнирът на феновете ще гостува на стадион „Христо Ботев” (изк. терен) в Габрово, където ще се съберат най-добрите 32 отбора от трите областни центъра. Те ще бъдат посрещнати лично от кмета на града г-жа Таня Христова, а като официални гости ще присъстват и „радостта на народа“ Божидар Искренов и легендарният вратар от златното поколение на българския футбол Пламен Николов.

Футболният празник ще бъде открит в 12:00ч. в събота от г-жа Христова и двете футболни легенди. Веднага след встъпителната церемония ще се проведе демонстративен мач между отборите на „Габровските ветерани“ и „Община Габрово“. За „десерт“, след демо-мача, Пламен Николов ще даде реванш на Божидар Искренов в дуел по дузпи. Двете легенди вече имат зад гърба си едно подобно футболно стълкновение, което Николов спечели в Кюстендил, по време на осмия регионален полуфинал на Фен Купа 2018. Предизвикателството е, че Искренов трябва да успее да вкара 3 от 3 дузпи на Николов на малка врата, а залогът е традиционен за „приятелите от квартала“ и се изразява в каса бира.

Кой ще вземе бирата и кой ще е новият регионален шампион на Габрово, Ловеч и Велико Търново, ще разберем още този уикенд. Заповядайте и вие, за да преживеете незабравимите футболни емоции на терен. Междувременно - наздраве за футболните моменти с приятели! Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup