Новини

Шампионите на Бургас

Наздраве за Явор Жеков, Димитър Цветанов, Петър Кънчев, Ганчо Евтимов, Илия Русев, Павел Алексиев, Павел Вълков, Атанас Камбуров, Иван Дончев

Те са „FC Words“ и грабнаха регионалната ФЕН КУПА 2018 в Бургас. Трофеят им бе връчен лично от легендата Радостин Кишишев.

Финалът край морето започна много равностойно и първото полувреме мина без отбелязан гол. Откриващото попадение беше дело на Димитър Цветанов от „FC Words” в средата на втората половина от мача. Това беше и повратният момент в срещата, защото след него „Монтерей“ се впуснаха в устремена, но безотговорна атака и на няколко пъти дори оставиха вратата си незащитена. Тактиката им обаче не проработи и в рамките на 5 минути Иван Дончев се разписа два пъти за крайното 3:0 за FC Words.

Победата в регионалната фаза бе техният билет за националните финали на турнира, които ще се проведат на 29 и 30 септември на „Спортна София“ Зона Б5 в столицата. Ще оставят ли FC Words всички без думи и тогава? Остава ни по малко от месец, за да разберем.