Новини

Шампионите на Хасково

Наздраве за момчетата от „Уефалона“ ! Те спечелиха първото място на Каменица Фен Купа 2018 в Хасково, с което дублираха титлата си от 2017 г!  

 

Финалният мач изправи шампионите срещу техните подгласници „Зелениково“ (Кърджали). Дербито започна много напрегнато, защото и двата тима бяха твърдо решени да вдигнат купата. Първият гол падна във вратата на „Зелениково“ в средата на първото полувреме. Негов автор беше Атанас Георгиев. В началото на втората половина от мача съотборникът му Спас Милушев изпъна още веднъж мрежата на подгласниците и оформи крайното 2:0 за „Уефалона“.

 

Радостта от титлата бе полята с много бира, а за Марин Христов щастието бе още по-голямо, защото освен отборната победа, играчът на „Уефалона“ бе обявен единодушно за „Най-атрактивен състезател“!

 

Успехът ги класира за националните финали на турнира на 29 и 30 септември в София. Залогът на игрищата на „Спортна София“ Зона Б5 ще е повече от висок, защото националните шампиони ще могат сами да изберат кой любим европейски гранд искат да гледат на живо.

 

“Уефалона” отиват уверени на националните финали за втора поредна година, а с лидер като Емил Ангелов-Бабангида техните надежди се увеличават, заедно със заплахата за всяка противникова защита.

 

Ще вдигнат ли хасковлии националния трофей? Ще разберем в последния уикенд на септември. Чакаме те на „Спортна София“ Зона Б5, за да си кажем „Наздраве“ за любимата игра!