Новини

Шампионите на Стара Загора

Наздраве за момчетата от „еДинамикс“ (Стара Загора), които спечелиха първия регионален полуфинал на Каменица Фен Купа 2018 за областите Стара Загора и Сливен! Победата е техният билет за националните финали на турнира, които ще се проведат на 29-ти и 30-ти септември в София. Пътят им към първото място беше осеян с множество препятствия в лицето на доказани отбори като DEKOTEX, „Ел Галактикос“, „Форест“ и „Траките“.

Финалният мач изправи шампионите срещу тима на „Траките“ (Стара Загора). Срещата протече много равностойно и в духа на феърплей. „Траките“ откриха резултата в средата на първото полувреме, но Ивелин Вълчев изравни в последните секунди на втората част. При последвалите дузпи „еДинамикс“ бяха безпогрешни и грабнаха първото място с крайното 4:3.

Триумфът на „еДинaмикс“ беше „подсладен“ и от присъствието на футболната легенда Божидар Искренов, който им връчи купата и им заръча да представят достойно Стара Загора на националните финали.

В столицата те ще трябва да се изправят срещу останалите 9 регионални шампионa на България за голямата награда – посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа.

Ще успеят ли „еДинамикс“ да стъпят на футболния връх на Каменица ФЕН КУПА 2018?

Ще разберем на 29-ти и 30-ти септември по терените на „Спортна София“ Зона Б5