Новини

Шампионите на Варна

Наздраве за Марин Красимиров, Исмет Хаджиев, Влади Петров, Георги Костадинов, Николай Станков, Латин Венков, Асен Миланов, Марин Ценов, Димитър Белчев, Янко Яръмов.

„Бат Динко и приятели“ заслужено вдигнаха регионалната ФЕН КУПА във Варна. Но това е само началото. На 29 и 30 септември тимът ще се бори за националната титла по терените на „Спортна София“ Зона Б5.

Класата на тима си пролича още в първите им мачове от регионалния турнир. В груповата фаза те надвиха „Бягство от терена“ с 2:1, „Спортист“ с 3:2 и „Real“ с 3:1. 1/8-финалите ги изправиха срещу костеливия противник „Interstars“, но шампионите се наложиха с 2:0. В 14-финалите победната им серия продължи с 3:2 срещу „Любимец“, а на полуфиналите отстраниха с 4:1 тима на MU2.

Финалният мач ги изправи срещу „ФК Устрем“. Срещата започна с мигновен натиск на шампионите и серия от изстрели към вратата на „Устрем“. Пресата, обаче, не даде резултат през първата половина на мача. „Бат Динко и приятели“ откриха резултата в началото на второто полувреме, след което удвоиха преднината си, а буквално в последните секунди изпънаха още веднъж мрежата на „Устрем“ за крайното и безапелационно 3:0.

Ще бъдат ли „Бат Динко и приятели“ толкова безапелационни  и на националните финали в София? След месец ще разберем...